Pénzes Anikó

Textilműves

Budapest 

Panka-Textilmanufaktúra Kft.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.teruljterul.hu

Facebook: www.facebook.com/teruljteruljbudapest

Tel: +36/70/380-8706

15 éve élek és dolgozom a textilek világában, és még így is sok időmbe került mire az egyszerű hétköznapi terítéktől a különleges ünnepi hangulatig megtaláltam minden szükséges alapanyagot a számomra tökéletesen megterített asztalhoz.

Így kezdtem először csak a saját otthonomat és a saját terülj-terülj asztalkámat megtölteni az általam kézzel készített terítékkel és dekorációval, majd született meg az elhatározás, hogy jó lenne mások asztalára is mindezt odavarázsolni.

Fontosnak tartom, hogy mindaz ami az otthonunkban körülvesz minket legyen meghitt, harmonikus és személyes. Egy rohanó nap után este hazaérve a családi fészekbe vagy akár ünnepekre készülve az otthon legfontosabb része a konyha és az asztal, ahol összegyűlik a család vagy a barátok.

Örömmel tölt el ha segíthetek Neked megteremteni, kialakítani, az általad megálmodott világot színekben, méretekben igazodva otthonod stílusához.

 

Cimkék: : Táska, Konyha

2016 / 2021 © Magyar Kézműves Szövetség - Minden jog fenntartva | levél az egyesületnek | levél a webműhelynek