Lakatos Beáta

Szappankészítő

Kaposvár 7400 Dombóvári út 3.

Yamuna Kft.

Honlap: www.yamuna.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: +36/30/411-2811

 

A szappanfőzéstől a manufaktúráig… 

Történetünk 2002-ben egy kis somogyi faluban, Somogyvámoson kezdődött... 

A természet szeretete és vállakozási kedve Kajtár Zsolt alapítót arra sarkallta, hogy a múltba visszanyúlva,régi receptek után kutatva illatos, természetes alapanyagokból szappanokat készítsen. Ezek az illatos és habzó csodák azonnal óriási sikert arattak és receptúrájukat a mai napig használjuk. Környezetünk védelme, a természet szeretete és a szépségápolás természetes megközelítése a mai napig a legfontosabb szempontok  számunkra. Termékeink fejlesztésénél a modern bőrbarát hatóanyagok és a gyógynövények kombinációjára fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. 

Termékportfóliónk a kezdeti 5 féle szappan után, napjainkra több, mint 300 termékre duzzadt. A bővülő kereslet hatására hidegen sajtolt szappanokat, tusfürdőket, gyógynövényes fürdősókat és masszázsolajokat is felvettünk kínálatunkba. Mára elmondhatjuk, hogy az emberi test szinte minden területére van saját gyártású szépségápolási termékünk. 

Az elmúlt 11 év folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően mára egy XXI. századi finomkozmetikai céggé nőttünk. Vásárlóink elégedettsége is tovább nőtt, hiszen termékeink ár-érték aránya szinte egyedülálló a kozmetikai piacon. Árstratégiánk mellett nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére is.A bőrbarát hatóanyagok mellett magas minőségű természetes alapanyagokból és korszerű gyártástechnológiákkal készítjük a kozmetikusoknak készülő Professzionális és a lakosságnak gyártott Prémium minőségű termékeinket. 

A világon minden ötödik ember küzd bőrpoblémákkal. Mi azért dolgozunk, hogy mindenkinek hatékony segítséget tudjunk adni ezekre a problémákra. Külön figyelmet fordítunk érzékeny bőrű vásárlóinkra is,akik eddig csak gyógyszertárakban tudtak bőrápolási terméket vásárolni. Professzionális termékpalettánkat is ebben a szellemben és folyamatosan bővítjük. Masszázs krémeket, testkezelő géleket, arc- és testmaszkokat és koncentrált tartalmú ampullákat is készítünk, melyekkel a masszőrök és kozmetikusok bizalmát is elnyertük.

 

 

Cimkék: : Szépségápolás

2016 / 2021 © Magyar Kézműves Szövetség - Minden jog fenntartva | levél az egyesületnek | levél a webműhelynek