Németh Zoltán

Faműves 

Fa-time faóra-manufaktúra

Bicske 2060 Thököly u. 13

Honlap: www.fa-time.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: +36/20/917-7653

 

Németh Zoltán 49 éves bicskei kézműves vagyok. 1998 óta Fa-time faóramanufaktúra néven iparművész minőségű fa kézműves portékákat készítek. Kizárólag saját ötleteimet valósítom meg. Eleinte egyedi faórákat készítettem, mára azonban az ötletes használati tárgyak felé fordult figyelmem.
Szeretem a sokféle színű fákat együtt alkalmazni, hogy így a természet szinte maga gyönyörködteti a szemlélőt tárgyaimban. Ezen termékkörben több szabadalommal is rendelkezem. „FALÁTÉT” edényalátét rendszeremre 2006-ban a GÉNIUSZ Nemzetközi Találmányi Vásáron Géniusz Medál kitüntetést kaptam, valamint a HUNGARICUM pályázaton a megyei szintig jutottam.
2016-ban a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny magyar indulói az én általam készített tálalón mutatták be ételeiket és 1. helyezést értek el!
A „Kézművesség 2004 kiállításon az Iparművészeti Múzeumban díjazott voltam. Valamennyi tárgyam a Képző és Iparművészeti Lektorátus által minősített.
Alkotásaimat többnyire kézműves vásárokon, illetve kiállításokon próbálom a közönség elé tárni. Rendszeres résztvevője vagyok az ország legnívósabb kézműves rendezvényinek. Ha lehetőség van rá, bemutatózást is vállalok.
Termékeim: faórák, edényalátétek, fatálak, vágódeszkák, pálinkakínálók, kisbútorok, gyermekjátékok, mécsestartók, stb.
A hagyományos vágódeszkákat gondoltam tovább a mai kor formatervezési igényeinek megfelelően. Így nemcsak funkcionális és praktikus használati tárgyakat kapunk, hanem a konyhánk hangulatán is javíthatunk.

 

 

 

Cimkék: : Konyha, Lakberendezés, Játék

2016 / 2021 © Magyar Kézműves Szövetség - Minden jog fenntartva | levél az egyesületnek | levél a webműhelynek