Csatlós Tímea

Üvegműves

Nyíregyháza

Facebook: Facebook CsatlósTimiArt

Csatlós Tímea vagyok. Fazekasként végeztem, majd festészetet tanultam a Napút Szabad Művészeti Iskolában. 2000-ben ismerkedtem meg a díszüvegezéssel. Az art deco klasszikus formáitól eljutottam, egy a természet ihlette, letisztult világig. A kő, virágok és fémek használata érdekes vegyes technikát hozott létre. Csaknem 20 éves pályafutásom alatt megjelentünk megannyi rendezvényen, fesztiválon és galériákban. Állandó kiállításom Nyíregyházán tekinthető meg.

Férjemmel együtt dolgozunk:

Incze Ottó

Honlap: bugartoid.com

Facebook: Facebook Bugartoid

Incze Ottó vagyok, ötvös és cizellőrnek tanultam majd megismerkedtem a díszüvegezéssel, a két terület ötvözéséből jött létre egy rendhagyó anyaghasználaton alapuló fúziós technika. Ily módon alkotunk használati és dísztárgyakat csaknem 20 éve. Számos kiállításon, rendezvényen, nemzetközi megjelenésen vettünk részt. 2016-ban kisplasztikáim több darabját beválogatták a Tilburgi Természeti Múzeum (Hollandia), 500 éves Hieronymus Bosch kiállítássorozatára.

2016 © Magyar Kézműves Szövetség - Minden jog fenntartva | levél az egyesületnek | levél a webműhelynek